pondělí 20. dubna 2015

Žampiony ve vylepšeném trojobalu


Veganské obalované žampiony


  


  

Doba přípravy : 

cca 40 minut


Ingredience : 

  • žampiony - celé kloboučky, nohy seříznuté v úrovni s kloboučkem
  • olej na smažení

1. obal :
  • hladká mouka

2. obal ("vejce")  -  toto je jedna "poměrová jednotka", celkové množství dle množství žampionů
  • 2 lžíce škrobu
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce rýžového vína
  • 4 lžíce vody

3. obal :
  • strouhanka



Postup : 

  1. Připravíme si žampiony. 
  2. Smícháme ingredience na "vejce".
  3. Dále už obalovací klasika - jednotlivé tři obaly dáme do hlubokých talířů a žampiony v nich postupně obalujeme v pořadí mouka - "vejce" - strouhanka.
  4. Smažíme ve vrstvě oleje dozlatova.


Žádné komentáře:

Okomentovat